Vélemények Pierre Cardin Buttoned Shawl Knit Men és termékinformációk

Terméknév: Pierre Cardin Buttoned Shawl Knit Men Férfi ruházat Pierre Cardin

Termékleírás: Pierre Cardin Buttoned Shawl Knit Mens Online Exclusive This Pierre Cardin mens knit is a simple yet stylish addition to your wardrobe, perfect for a range of occasions and seasons. Crafted in a regular fit and with a soft feel, its features include a shawl collar with a three button fastening and a textured knit design across the front. The look is completed with Pierre Cardin metal badge by the hem. > Mens Knit > Regular Fit > Sift Feel > Shawl Collar > Three Button Fastening > Textured Knit Design > Pierre Cardin Branding > Machine Washable > 100% Acrylic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Pierre Cardin Buttoned Shawl Knit Men mert kedvező ár 9 853 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi ruházat.

Reviews Pierre Cardin Buttoned Shawl Knit Men
Termék felülvizsgálata Pierre Cardin Buttoned Shawl Knit Men

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Pierre Cardin Buttoned Shawl Knit Men -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Pierre Cardin vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Pierre Cardin Buttoned Shawl Knit Men és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Pierre Cardin Buttoned Shawl Knit Men Pierre Cardin

További termékképek, részletesebb leírások Pierre Cardin Buttoned Shawl Knit Men és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Pierre Cardin, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 853 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Pierre Cardin
- code EAN 2552106223503
- a termék kategóriában van Férfi ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Pierre Cardin Buttoned Shawl Knit Men Férfi ruházat
9 853 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi ruházat Pierre Cardin

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Pierre Cardin Buttoned Shawl Knit Men) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Pierre Cardin), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2552106223503 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi ruházat - További termékek megtekintése