Vélemények Pineapple Kancsós készlet, 1 kancsó és 6 pohár és termékinformációk

Terméknév: Pineapple Kancsós készlet, 1 kancsó és 6 pohár Kancsó és pohárszettek

Termékleírás: A 7 részes kancsós készlet 1 darab 1,38 literes kancsót és 6 darab 250 ml térfogatú poharat tartalmaz. Különböző italok mindennapi felszolgálására alkalmas. A készlet átlátszó üvegből készült ananász és kék virág díszítéssel. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Pineapple Kancsós készlet, 1 kancsó és 6 pohár mert kedvező ár 3 195 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kancsó és pohárszettek.

Reviews Pineapple Kancsós készlet, 1 kancsó és 6 pohár
Termék felülvizsgálata Pineapple Kancsós készlet, 1 kancsó és 6 pohár

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Pineapple Kancsós készlet, 1 kancsó és 6 pohár -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Pineapple Kancsós készlet, 1 kancsó és 6 pohár és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Pineapple Kancsós készlet, 1 kancsó és 6 pohár

További termékképek, részletesebb leírások Pineapple Kancsós készlet, 1 kancsó és 6 pohár és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 195 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8591022411407
- a termék kategóriában van Kancsó és pohárszettek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Pineapple Kancsós készlet, 1 kancsó és 6 pohár Kancsó és pohárszettek
3 195 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kancsó és pohárszettek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Pineapple Kancsós készlet, 1 kancsó és 6 pohár) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022411407 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kancsó és pohárszettek - További termékek megtekintése