Vélemények Pineapple strandtörölköző, 90 x 170 cm és termékinformációk

Terméknév: Pineapple strandtörölköző, 90 x 170 cm Fürdőlepedők

Termékleírás: Jules Clarysse Pineapple strandtörölköző a pihentető pillanatokhoz, amelyeket vízparton tölt. A törölköző nemcsak a strandon tesz jó szolgálatot, hanem a medencénél, otthon a fürdőszobában vagy akár a szaunában is. Ajándékozza meg magát a kellemes pihenés és maximum relaxáció élményével és hagyja, hogy kényeztesse az anyag kellemes tapintása és az eredeti ananászos motívum. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Pineapple strandtörölköző, 90 x 170 cm mert kedvező ár 4 945 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Fürdőlepedők.

Reviews Pineapple strandtörölköző, 90 x 170 cm
Termék felülvizsgálata Pineapple strandtörölköző, 90 x 170 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Pineapple strandtörölköző, 90 x 170 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Pineapple strandtörölköző, 90 x 170 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Pineapple strandtörölköző, 90 x 170 cm

További termékképek, részletesebb leírások Pineapple strandtörölköző, 90 x 170 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 945 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 5412416213755
- a termék kategóriában van Fürdőlepedők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Pineapple strandtörölköző, 90 x 170 cm Fürdőlepedők
4 945 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Fürdőlepedők

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Pineapple strandtörölköző, 90 x 170 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5412416213755 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Fürdőlepedők - További termékek megtekintése