Vélemények Piros bagoly bögre 340 ml és termékinformációk

Terméknév: Piros bagoly bögre 340 ml Bögrék és csészék

Termékleírás: Ha még véletlenül nem szerette volna meg eddig a baglyokat, ezzel a bögrével biztosan meg fogja szeretni őket. A vidám baglyocska jó társ lesz Önnek és gyermekeinek is. Eredeti csomagolásának köszönhetően remek ajándék is lehet. Mosogatógépben mosható, de az élénk színek megőrzése miatt kézi mosása ajánlott. Ún. csontporcelánból készült, amelyre jellemző, hogy könnyű, szilárd és sima felületű.Rendezze be konyháját ezzel a baglyos kollekcióval. A bagoly – a bölcsesség szimbóluma – közkedvelt fekete-piros kombinációban mindenkinek örömet fog szerezni. A vidám konyhai textília és porcelán termékek remek ajándékok. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Piros bagoly bögre 340 ml mert kedvező ár 1 145 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Bögrék és csészék.

Reviews Piros bagoly bögre 340 ml
Termék felülvizsgálata Piros bagoly bögre 340 ml

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Piros bagoly bögre 340 ml -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Piros bagoly bögre 340 ml és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Piros bagoly bögre 340 ml

További termékképek, részletesebb leírások Piros bagoly bögre 340 ml és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 145 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8595556414514
- a termék kategóriában van Bögrék és csészék


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Piros bagoly bögre 340 ml  Bögrék és csészék
1 145 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Bögrék és csészék

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Piros bagoly bögre 340 ml ) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595556414514 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Bögrék és csészék - További termékek megtekintése