Vélemények Plastia Madáretető Házikó, zöld és termékinformációk

Terméknév: Plastia Madáretető Házikó, zöld Madárházak és madáretetők Plastia

Termékleírás:  Gyerünk, hozzuk vissza a természetet emberközelbe! Ez a madáretető kellemes színkombinációjának és játékos dizájnjának köszönhetően minden kert gyönyörű dísze lesz. A madarak hamar megtanulnak visszatérni a madáretetőbe és Önnek lehetősége nyílik arra, hogy megfigyelje vidám csevegésüket. A házikó egyben menedéket biztosít a madaraknak a hosszú téli hónapokban. Az etetőt fel lehet függeszteni, vagy rögzíteni lehet a korláthoz vagy egy rúdhoz. Az eledel feltöltése nagyon egyszerű, csak nyissa fel a fedelet a kéményen és szórja belé. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Plastia Madáretető Házikó, zöld mert kedvező ár 3 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Madárházak és madáretetők.

Reviews Plastia Madáretető Házikó, zöld
Termék felülvizsgálata Plastia Madáretető Házikó, zöld

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Plastia Madáretető Házikó, zöld -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Plastia vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Plastia Madáretető Házikó, zöld és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Plastia Madáretető Házikó, zöld Plastia

További termékképek, részletesebb leírások Plastia Madáretető Házikó, zöld és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Plastia, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Plastia
- code EAN 8590415007937
- a termék kategóriában van Madárházak és madáretetők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Plastia Madáretető Házikó, zöld Madárházak és madáretetők
3 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Madárházak és madáretetők Plastia

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Plastia Madáretető Házikó, zöld) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Plastia), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590415007937 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Madárházak és madáretetők - További termékek megtekintése