Vélemények Plastia Mimosa kaspó, bordó és termékinformációk

Terméknév: Plastia Mimosa kaspó, bordó Műanyag virágcserepek Plastia

Termékleírás: Mimosa virágtartó, beltéri használatra. A virágokat mindenki szereti, ezért a virágtartók is már generációk óta minden belső tér nélkülözhetelen kiegészítőjét jelentik. A virágtartók képesek jelentősen javítani minden növény benyomását.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Plastia Mimosa kaspó, bordó mert kedvező ár 2 595 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Műanyag virágcserepek.

Reviews Plastia Mimosa kaspó, bordó
Termék felülvizsgálata Plastia Mimosa kaspó, bordó

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Plastia Mimosa kaspó, bordó -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Plastia vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Plastia Mimosa kaspó, bordó és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Plastia Mimosa kaspó, bordó Plastia

További termékképek, részletesebb leírások Plastia Mimosa kaspó, bordó és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Plastia, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 595 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Plastia
- code EAN 8590415519850
- a termék kategóriában van Műanyag virágcserepek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Plastia Mimosa kaspó, bordó Műanyag virágcserepek
2 595 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 24.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Műanyag virágcserepek Plastia

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Plastia Mimosa kaspó, bordó) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Plastia), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590415519850 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Műanyag virágcserepek - További termékek megtekintése