Vélemények Plastia ön-öntöző virágtartó – ezüst és termékinformációk

Terméknév: Plastia ön-öntöző virágtartó – ezüst Kerti virágcserepek Plastia

Termékleírás: Ha azon töri a fejét, hogyan lehetne biztonságosan és főleg szépen elhelyezni a virágokat temetőkben vagy kertekben, ez a virágtartó ideális választás. A virágtartó ön-öntöző, ezért a virágok jó sokáig kibírják benne.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Plastia ön-öntöző virágtartó – ezüst mert kedvező ár 3 095 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kerti virágcserepek.

Reviews Plastia ön-öntöző virágtartó – ezüst
Termék felülvizsgálata Plastia ön-öntöző virágtartó – ezüst

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Plastia ön-öntöző virágtartó – ezüst -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Plastia vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Plastia ön-öntöző virágtartó – ezüst és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Plastia ön-öntöző virágtartó – ezüst Plastia

További termékképek, részletesebb leírások Plastia ön-öntöző virágtartó – ezüst és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Plastia, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 095 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Plastia
- code EAN 8590415573296
- a termék kategóriában van Kerti virágcserepek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Plastia ön-öntöző virágtartó – ezüst Kerti virágcserepek
3 095 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 22.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kerti virágcserepek Plastia

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Plastia ön-öntöző virágtartó – ezüst) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Plastia), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590415573296 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kerti virágcserepek - További termékek megtekintése