Vélemények Plastia rovarcsapda és darázscsapda és termékinformációk

Terméknév: Plastia rovarcsapda és darázscsapda Rovarcsapdák és rovarriasztók Plastia

Termékleírás: Rovarcsapda és darázscsapda, amely műanyagból készült és alkalmas minden kertbe, ahol pl. grillezés, vagy lazítás közben zavarják a kellemetlen rovarok. Elegendő édes sziruppal megtölteni és felakasztani a kiválasztott helyre. A darazsak nem tudnak kijutni a belsejéből. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Plastia rovarcsapda és darázscsapda mert kedvező ár 1 145 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Rovarcsapdák és rovarriasztók.

Reviews Plastia rovarcsapda és darázscsapda
Termék felülvizsgálata Plastia rovarcsapda és darázscsapda

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Plastia rovarcsapda és darázscsapda -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Plastia vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Plastia rovarcsapda és darázscsapda és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Plastia rovarcsapda és darázscsapda Plastia

További termékképek, részletesebb leírások Plastia rovarcsapda és darázscsapda és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Plastia, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 145 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Plastia
- code EAN 4022466522762
- a termék kategóriában van Rovarcsapdák és rovarriasztók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Plastia rovarcsapda és darázscsapda  Rovarcsapdák és rovarriasztók
1 145 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Rovarcsapdák és rovarriasztók Plastia

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Plastia rovarcsapda és darázscsapda ) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Plastia), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4022466522762 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Rovarcsapdák és rovarriasztók - További termékek megtekintése