Vélemények Pompon párna, narancssárga, 45 x 45 cm és termékinformációk

Terméknév: Pompon párna, narancssárga, 45 x 45 cm Kispárnák kitöltéssek

Termékleírás: A Pompon párna nagyon érdekes kialakításával örömet szerez kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Kiváló minőségű, meleg és kellemes anyagból készül, amely 100% poliészter szál. A párna így bársonyosan puha tapintású. A párna nagyon kényelmes, ezért otthoni és utazási célokra is egyaránt alkalmas. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Pompon párna, narancssárga, 45 x 45 cm mert kedvező ár 2 095 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kispárnák kitöltéssek.

Reviews Pompon párna, narancssárga, 45 x 45 cm
Termék felülvizsgálata Pompon párna, narancssárga, 45 x 45 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Pompon párna, narancssárga, 45 x 45 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Pompon párna, narancssárga, 45 x 45 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Pompon párna, narancssárga, 45 x 45 cm

További termékképek, részletesebb leírások Pompon párna, narancssárga, 45 x 45 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 095 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8595182112877
- a termék kategóriában van Kispárnák kitöltéssek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Pompon párna, narancssárga, 45 x 45 cm Kispárnák kitöltéssek
2 095 Ft
Az áruk elérhetősége
07.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kispárnák kitöltéssek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Pompon párna, narancssárga, 45 x 45 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595182112877 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kispárnák kitöltéssek - További termékek megtekintése