Vélemények Ponyva karikákkal és termékinformációk

Terméknév: Ponyva karikákkal Fedőponyvák

Termékleírás: Ponyva karikákkal. Az épitészeti gépek, anyagok, szerszámok, gépek és kocsik letakarására alkalmas, kertekben fűtőfa, szalma, összetakarított levelek, medencék letakarására. A ponyva segítségével lehetséges egyszerű fedelet készíteni kempingezés során, ellenáll az időjárási viszonyoknak, kiszúrásnak és átszakításnak, vízálló és könnyen mosható. Dupla hegesztett karimával van ellátva. A ponyva szilárd, minden méteren fém karikákkal van ellátva az illesztéshez. (5 x 8 m)... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Ponyva karikákkal mert kedvező ár 4 895 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Fedőponyvák.

Reviews Ponyva karikákkal
Termék felülvizsgálata Ponyva karikákkal

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Ponyva karikákkal -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Ponyva karikákkal és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Ponyva karikákkal

További termékképek, részletesebb leírások Ponyva karikákkal és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 895 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8594057660345
- a termék kategóriában van Fedőponyvák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Ponyva karikákkal Fedőponyvák
4 895 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Fedőponyvák

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Ponyva karikákkal) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8594057660345 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.