Vélemények Premium (6 db lencse) és termékinformációk

Terméknév: Premium (6 db lencse) Top márkák Array

Termékleírás: TopVue Premium kétheti kontaktlencsék a TopVue termékcsalád tagjai, amik új generációs szilikon-hidrogélből készülnek. A csomag 1 darab kontaktlencsét tartalmaz. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem alensa.hu ezt ajánlja termék Premium (6 db lencse) mert kedvező ár 4 690 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Top márkák.

Reviews Premium (6 db lencse)
Termék felülvizsgálata Premium (6 db lencse)

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Premium (6 db lencse) -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Array vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Premium (6 db lencse) és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Premium (6 db lencse) Array

További termékképek, részletesebb leírások Premium (6 db lencse) és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján alensa.hu Array, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 690 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Array
- code EAN 200000010547
- a termék kategóriában van Top márkák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Premium (6 db lencse) Top márkák
4 690 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » alensa.hu
Áruk szállítása Top márkák Array

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat alensa.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Premium (6 db lencse)) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Array), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 200000010547 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértalensa.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.