Vélemények Puma 1948 Vulcanised Trainers és termékinformációk

Terméknév: Puma 1948 Vulcanised Trainers Modern és elegáns ruha Puma

Termékleírás: 1948 Vulcanised Trainers by Puma > Trainers > Coloured suede upper > Full length laced up fastening > Shaped and padded ankle collar > Tonal stitching > Chunky midsole > Textured detail to midsole > Patterned sole > Puma branding > Upper : leather > Lining : textile > Sole : synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Puma 1948 Vulcanised Trainers mert kedvező ár 12 054 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Puma 1948 Vulcanised Trainers
Termék felülvizsgálata Puma 1948 Vulcanised Trainers

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Puma 1948 Vulcanised Trainers -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Puma vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Puma 1948 Vulcanised Trainers és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Puma 1948 Vulcanised Trainers Puma

További termékképek, részletesebb leírások Puma 1948 Vulcanised Trainers és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Puma, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 12 054 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Puma
- code EAN 2091028182500
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Puma 1948 Vulcanised Trainers Modern és elegáns ruha
12 054 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Puma

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Puma 1948 Vulcanised Trainers) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Puma), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2091028182500 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése