Vélemények Puma Flyer Runner Mens Running Shoes és termékinformációk

Terméknév: Puma Flyer Runner Mens Running Shoes Férfi futócipők Puma

Termékleírás: Puma Flyer Runner Mens Running Shoes Run to your full potential in these Puma Flyer Runner Mens Running Shoes. The trainers are constructed with a breathable mesh upper and Softfoam sockliner to create a comfortable fit, whilst the chunky midsole and traction outsole provide a smooth and easy ride. > Road running shoes > Full lace fastening > Breathable mesh upper > Chunky midsole > Traction outsole > Softfoam sockliner > Heel pull tab > Padded ankle collar > Puma branding > Upper: synthetic/textile > Lining: textile > Outsole: synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Puma Flyer Runner Mens Running Shoes mert kedvező ár 22 889 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi futócipők.

Reviews Puma Flyer Runner Mens Running Shoes
Termék felülvizsgálata Puma Flyer Runner Mens Running Shoes

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Puma Flyer Runner Mens Running Shoes -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Puma vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Puma Flyer Runner Mens Running Shoes és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Puma Flyer Runner Mens Running Shoes Puma

További termékképek, részletesebb leírások Puma Flyer Runner Mens Running Shoes és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Puma, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 22 889 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Puma
- code EAN 2127053822804
- a termék kategóriában van Férfi futócipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Puma Flyer Runner Mens Running Shoes Férfi futócipők
22 889 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi futócipők Puma

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Puma Flyer Runner Mens Running Shoes) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Puma), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2127053822804 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi futócipők - További termékek megtekintése