Vélemények Puma Hooded Jogger Fleece Tracksuit Infant Boys és termékinformációk

Terméknév: Puma Hooded Jogger Fleece Tracksuit Infant Boys Melegítő együttes Puma

Termékleírás: Puma Hooded Jogger Fleece Tracksuit Infant Boys This Infant Boys Puma Hooded Jogger Fleece Tracksuit has been crafted with a soft fleece lining for superior warmth and comfort, whilst the four pockets allows your little one to carry everything they need and the Puma branding completes the stylish look. > Infant Boys Tracksuit > Hoodie > Over the head design > 2 Pockets > Ribbed/elasticated cuffs and waist > Puma branding > Shell: 66% Cotton, 34% Polyester > Rib: 97% Cotton, 3% Elastane > Hood lining: 100% Cotton > Machine washable > Bottoms > Drawstring fastening > Elasticated waist > 2 Pockets > Ribbed/elasticated cuffs > Puma branding > Shell: 66% Cotton, 34% Polyester > Rib: 97% Cotton, 3% Polyester > Pocket bag: 100% Cotton > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Puma Hooded Jogger Fleece Tracksuit Infant Boys mert kedvező ár 21 541 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Melegítő együttes.

Reviews Puma Hooded Jogger Fleece Tracksuit Infant Boys
Termék felülvizsgálata Puma Hooded Jogger Fleece Tracksuit Infant Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Puma Hooded Jogger Fleece Tracksuit Infant Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Puma vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Puma Hooded Jogger Fleece Tracksuit Infant Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Puma Hooded Jogger Fleece Tracksuit Infant Boys Puma

További termékképek, részletesebb leírások Puma Hooded Jogger Fleece Tracksuit Infant Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Puma, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 21 541 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Puma
- code EAN 2318068901350
- a termék kategóriában van Melegítő együttes


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Puma Hooded Jogger Fleece Tracksuit Infant Boys Melegítő együttes
21 541 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Melegítő együttes Puma

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Puma Hooded Jogger Fleece Tracksuit Infant Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Puma), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2318068901350 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Melegítő együttes - További termékek megtekintése