Vélemények Puma No1 Crew Sweat Jnr74 és termékinformációk

Terméknév: Puma No1 Crew Sweat Jnr74 Melegítő felsők kapucni nélkül Puma

Termékleírás: Puma No1 Crew Sweater Junior Boys The Puma No1 Crew Sweater is ideal for youngsters who want a stylish yet sporty look. It is designed with a ribbed crew neck, long sleeves with ribbed cuffs and a ribbed hem for a closer fit and crafted from a soft touch cotton blend jersey with brushed fleece lining for warmth and comfort. A large Puma logo is printed across the front for instant brand recognition. > Boy's sweater > Crew neck > Long sleeves > Ribbed sleeve cuffs > Ribbed hem > Cotton blend jersey > Brushed fleece lining > Puma branding > Shell: 66% cotton, 34% polyester > Rib: 97% cotton, 3% elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Puma No1 Crew Sweat Jnr74 mert kedvező ár 6 392 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Melegítő felsők kapucni nélkül.

Reviews Puma No1 Crew Sweat Jnr74
Termék felülvizsgálata Puma No1 Crew Sweat Jnr74

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Puma No1 Crew Sweat Jnr74 -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Puma vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Puma No1 Crew Sweat Jnr74 és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Puma No1 Crew Sweat Jnr74 Puma

További termékképek, részletesebb leírások Puma No1 Crew Sweat Jnr74 és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Puma, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 392 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Puma
- code EAN 2527010221754
- a termék kategóriában van Melegítő felsők kapucni nélkül


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Puma No1 Crew Sweat Jnr74 Melegítő felsők kapucni nélkül
6 392 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Melegítő felsők kapucni nélkül Puma

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Puma No1 Crew Sweat Jnr74) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Puma), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2527010221754 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Melegítő felsők kapucni nélkül - További termékek megtekintése