Vélemények Puma No1 OTH Hoody Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Puma No1 OTH Hoody Junior Boys Modern és elegáns ruha Puma

Termékleírás: Puma No1 OTH Hoody Junior Boys The Puma No1 OTH Hoody is ideal for any fashionable youngster and offers a stylish look whilst also ensuring they remain warm. It features an open pocket on the front of the garment to keep any essentials in whilst the Puma logo is printed on the front of the top for a stand out design. > Boy's hoody > Front open pocket > Puma branding > Soft fleece lining > Ribbed cuffs and waist > 66% cotton, 34% polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Puma No1 OTH Hoody Junior Boys mert kedvező ár 8 223 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Puma No1 OTH Hoody Junior Boys
Termék felülvizsgálata Puma No1 OTH Hoody Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Puma No1 OTH Hoody Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Puma vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Puma No1 OTH Hoody Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Puma No1 OTH Hoody Junior Boys Puma

További termékképek, részletesebb leírások Puma No1 OTH Hoody Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Puma, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 223 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Puma
- code EAN 2537049222158
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Puma No1 OTH Hoody Junior Boys Modern és elegáns ruha
8 223 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Puma

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Puma No1 OTH Hoody Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Puma), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2537049222158 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése