Vélemények Puma NRGY Neko Sport Mens Trainers és termékinformációk

Terméknév: Puma NRGY Neko Sport Mens Trainers Férfi cipők Puma

Termékleírás: Puma NRGY Neko Sport Mens Trainers Run to your maximum potential and find your stride with these Puma NRGY Neko Sport Mens Trainers. These lightweight, low-top trainers are crafted with a breathable mesh upper and cushioned insoles for ultimate comfort, whilst the cutting edge NRGY midsole combines increased energy return with extra cushion for an enchanced stride. > Road running shoes > Lace up fastening > Low cut > Heel and tongue pull tabs > Lightweight > Breathable mesh upper > Cushioned insole > NRGY foam midsole > Padded ankle collar > Traction outsole > Puma branding > Upper: synthetic/textile > Lining: textile > Outsole: rubber... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Puma NRGY Neko Sport Mens Trainers mert kedvező ár 19 272 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi cipők.

Reviews Puma NRGY Neko Sport Mens Trainers
Termék felülvizsgálata Puma NRGY Neko Sport Mens Trainers

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Puma NRGY Neko Sport Mens Trainers -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Puma vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Puma NRGY Neko Sport Mens Trainers és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Puma NRGY Neko Sport Mens Trainers Puma

További termékképek, részletesebb leírások Puma NRGY Neko Sport Mens Trainers és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Puma, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 19 272 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Puma
- code EAN 2127071402804
- a termék kategóriában van Férfi cipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Puma NRGY Neko Sport Mens Trainers Férfi cipők
19 272 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi cipők Puma

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Puma NRGY Neko Sport Mens Trainers) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Puma), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2127071402804 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi cipők - További termékek megtekintése