Vélemények Puma One Professional 3 Goalkeeper Gloves Juniors és termékinformációk

Terméknév: Puma One Professional 3 Goalkeeper Gloves Juniors Labdarúgás Puma

Termékleírás: Puma One Professional Pro 3 Goalkeeper Gloves Juniors The Puma One Professional Pro 3 Goalkeeper Gloves are designed with a touch and close fastener wrist cuff for a locked-in fit, featuring 4mm latex palms for excellent grip and an embossed backhand for comfort and protection. Save those shots heading your way in a quality glove complete by the Puma logo for a recognisable finish. > Goalkeeper gloves > Touch and close fastener wrist cuff > 4mm latex palm (excellent grip) > PUMA Finger Protection System > Embossed backhand (comfort and protection) > Puma branding > 60% Latex, 34% Polyurethane, 6% Polyester > Hand wash... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Puma One Professional 3 Goalkeeper Gloves Juniors mert kedvező ár 17 701 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Labdarúgás.

Reviews Puma One Professional 3 Goalkeeper Gloves Juniors
Termék felülvizsgálata Puma One Professional 3 Goalkeeper Gloves Juniors

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Puma One Professional 3 Goalkeeper Gloves Juniors -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Puma vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Puma One Professional 3 Goalkeeper Gloves Juniors és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Puma One Professional 3 Goalkeeper Gloves Juniors Puma

További termékképek, részletesebb leírások Puma One Professional 3 Goalkeeper Gloves Juniors és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Puma, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 17 701 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Puma
- code EAN 2836006030509
- a termék kategóriában van Labdarúgás


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Puma One Professional 3 Goalkeeper Gloves Juniors Labdarúgás
17 701 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Labdarúgás Puma

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Puma One Professional 3 Goalkeeper Gloves Juniors) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Puma), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2836006030509 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Labdarúgás - További termékek megtekintése