Vélemények Puma Taper Poly Pants Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Puma Taper Poly Pants Junior Boys Modern és elegáns ruha Puma

Termékleírás: Puma Taper Poly Pants Junior Boys Train on the pitch in these Puma Taper Poly Pants which benefit from being constructed with Dry Cell technology which enhances your performance by keeping you cool and dry. Its elasticated waistband features a internal drawstring fastening for a more secure feel. Its block coloured design is teamed with coordinated coloured panels to the sides of the legs and two zipped pockets. A Puma logo to the hip completes the overall look. > Boy's Tracksuit Bottoms > Dry Cell technology > Elasticated waistband > Internal drawstring > Two zipped pockets > Panelled design > Puma branding > Keep away from fire > Shell : 91% polyester, 9% elastane > Inserts : 100% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Puma Taper Poly Pants Junior Boys mert kedvező ár 6 392 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Puma Taper Poly Pants Junior Boys
Termék felülvizsgálata Puma Taper Poly Pants Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Puma Taper Poly Pants Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Puma vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Puma Taper Poly Pants Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Puma Taper Poly Pants Junior Boys Puma

További termékképek, részletesebb leírások Puma Taper Poly Pants Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Puma, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 392 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Puma
- code EAN 2517006031757
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Puma Taper Poly Pants Junior Boys Modern és elegáns ruha
6 392 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Puma

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Puma Taper Poly Pants Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Puma), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2517006031757 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése