Vélemények Puppy Utazó palack állatok részére, kék és termékinformációk

Terméknév: Puppy Utazó palack állatok részére, kék Kutyatálak

Termékleírás: Ez a praktikus utazópalack tállal tökéletes társ lesz kutya kedvence számára az utazásoknál. Ezzel mindig elég vize lesz a számára. A palack közvetlenül a tálban való tárolása sok helyet takarít meg. A palack a kupakjával a tálhoz van rögzítve és annak elforgatásával a tálba fokozatosan tölti a vizet a perforált kupakon keresztül. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Puppy Utazó palack állatok részére, kék mert kedvező ár 645 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kutyatálak.

Reviews Puppy Utazó palack állatok részére, kék
Termék felülvizsgálata Puppy Utazó palack állatok részére, kék

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Puppy Utazó palack állatok részére, kék -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Puppy Utazó palack állatok részére, kék és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Puppy Utazó palack állatok részére, kék

További termékképek, részletesebb leírások Puppy Utazó palack állatok részére, kék és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 645 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8718158261175
- a termék kategóriában van Kutyatálak


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Puppy Utazó palack állatok részére, kék Kutyatálak
645 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kutyatálak

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Puppy Utazó palack állatok részére, kék) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8718158261175 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kutyatálak - További termékek megtekintése