Vélemények Quiksilver Chuka Mens Flip Flops és termékinformációk

Terméknév: Quiksilver Chuka Mens Flip Flops Papucsok Quiksilver

Termékleírás: Quiksilver Chuka Mens Flip Flops The Mens Quiksilver Chuka Flip Flops are perfect for summer holidays down on the beach or round the pool, crafted with a moulded strap across the forefoot with a single toe post for a comfortable fit, completed with printed detail to the insole and the Quiksilver branding to the strap. > Mens flip flops > Slip on > Single toe post > Printed detail to the insole > Quiksilver branding > Upper: Synthetic > Inner: Synthetic > Sole: Synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Quiksilver Chuka Mens Flip Flops mert kedvező ár 7 740 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Papucsok.

Reviews Quiksilver Chuka Mens Flip Flops
Termék felülvizsgálata Quiksilver Chuka Mens Flip Flops

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Quiksilver Chuka Mens Flip Flops -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Quiksilver vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Quiksilver Chuka Mens Flip Flops és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Quiksilver Chuka Mens Flip Flops Quiksilver

További termékképek, részletesebb leírások Quiksilver Chuka Mens Flip Flops és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Quiksilver, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 740 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Quiksilver
- code EAN 2222067082807
- a termék kategóriában van Papucsok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Quiksilver Chuka Mens Flip Flops Papucsok
7 740 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Papucsok Quiksilver

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Quiksilver Chuka Mens Flip Flops) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Quiksilver), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2222067082807 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Papucsok - További termékek megtekintése