Vélemények Rabalux 4165 Dominic asztali lámpa és termékinformációk

Terméknév: Rabalux 4165 Dominic asztali lámpa Asztali lámpák Rabalux

Termékleírás: A Dominic asztali lámpa felemeli a belső világát, miközben sok fényt biztosít. Dekorációként szolgál, de praktikus segítséget nyújt a kedvenc könyv olvasásakor is. A használt műanyag hosszú élettartam és magas tartósság.A lámpatest végső megjelenése érdekében a fejlesztők modern, egyszerű designot és LED-es fényforrásfoglalatot választottak. Válassza ki a lámpatest fényforrásait a maximális teljesítménytől függően, 4,5 W. Az IP20 minősítés csak a beltéri és a száraz helyen használható. A lámpa tartalmaz dimmer kapcsolókapcsolóval.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Rabalux 4165 Dominic asztali lámpa mert kedvező ár 8 595 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Asztali lámpák.

Reviews Rabalux 4165 Dominic asztali lámpa
Termék felülvizsgálata Rabalux 4165 Dominic asztali lámpa

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Rabalux 4165 Dominic asztali lámpa -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Rabalux vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Rabalux 4165 Dominic asztali lámpa és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Rabalux 4165 Dominic asztali lámpa Rabalux

További termékképek, részletesebb leírások Rabalux 4165 Dominic asztali lámpa és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Rabalux, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 595 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Rabalux
- code EAN 5998250341651
- a termék kategóriában van Asztali lámpák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Rabalux 4165 Dominic asztali lámpa Asztali lámpák
8 595 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Asztali lámpák Rabalux

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Rabalux 4165 Dominic asztali lámpa) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Rabalux), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5998250341651 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Asztali lámpák - További termékek megtekintése