Vélemények Rabalux 4368 Ivone asztali lámpa és termékinformációk

Terméknév: Rabalux 4368 Ivone asztali lámpa Asztali lámpák Rabalux

Termékleírás:  Az Ivone asztali lámpa felélénkíti belső terét, miközben elegendő fényt biztosít. Dekorációként is szolgál és praktikus segítséget nyújt kedvenc könyvének olvasásakor. A felhasznált kerámia és textilanyagok hosszú élettartamot és nagy ellenállóképességet biztosítanak. Fényforrás kiválasztásakor elegendő ismerni az E14 aljzat típust. A lámpatest fényforrásait maximum 40 watt teljesítményig lehet kiválasztani, amelyre a lámpatestet tervezték. Az IP20 védelmi fokozat csak beltéri és száraz helyiségekben való használatot jelent. A lámpa része egy kábelkapcsoló is. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Rabalux 4368 Ivone asztali lámpa mert kedvező ár 9 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Asztali lámpák.

Reviews Rabalux 4368 Ivone asztali lámpa
Termék felülvizsgálata Rabalux 4368 Ivone asztali lámpa

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Rabalux 4368 Ivone asztali lámpa -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Rabalux vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Rabalux 4368 Ivone asztali lámpa és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Rabalux 4368 Ivone asztali lámpa Rabalux

További termékképek, részletesebb leírások Rabalux 4368 Ivone asztali lámpa és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Rabalux, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Rabalux
- code EAN 5998250343686
- a termék kategóriában van Asztali lámpák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Rabalux 4368 Ivone asztali lámpa Asztali lámpák
9 845 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 24.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Asztali lámpák Rabalux

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Rabalux 4368 Ivone asztali lámpa) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Rabalux), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5998250343686 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Asztali lámpák - További termékek megtekintése