Vélemények Rabalux 4395 Sienna asztali lámpa, krémszínű és termékinformációk

Terméknév: Rabalux 4395 Sienna asztali lámpa, krémszínű Asztali lámpák Rabalux

Termékleírás: A Sienna asztali lámpa felélénkíti lakása beltereit, elegendő fénymennyiséget adva. A lámpa dekorációként, valamint praktikus segédeszközként alkalmazható, kedvenc könyvének olvasásához. A felhasznált alapanyag kerámia, és textil, melyek biztosítják a hosszú élettartamot, valamint a magasfokú ellenállóképességet. Fényforrás keresésekor elegendő ha ismeri, az E14 tipusú foglalatot. A fényforrást ehhez a lámpához a maximális teljesítmény alapján lehet kiválasztani, ami jelen esetben 40 W, melyre a lámpa optimalizálva lett. IP védettsége IP20 azt jelenti, hogy a világítás beltéri, száraz helyen alkalmazható. A lámpa kábelkapcsolóval van felszerelve. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Rabalux 4395 Sienna asztali lámpa, krémszínű mert kedvező ár 3 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Asztali lámpák.

Reviews Rabalux 4395 Sienna asztali lámpa, krémszínű
Termék felülvizsgálata Rabalux 4395 Sienna asztali lámpa, krémszínű

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Rabalux 4395 Sienna asztali lámpa, krémszínű -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Rabalux vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Rabalux 4395 Sienna asztali lámpa, krémszínű és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Rabalux 4395 Sienna asztali lámpa, krémszínű Rabalux

További termékképek, részletesebb leírások Rabalux 4395 Sienna asztali lámpa, krémszínű és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Rabalux, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Rabalux
- code EAN 5998250343952
- a termék kategóriában van Asztali lámpák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Rabalux 4395 Sienna asztali lámpa, krémszínű Asztali lámpák
3 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Asztali lámpák Rabalux

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Rabalux 4395 Sienna asztali lámpa, krémszínű) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Rabalux), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5998250343952 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Asztali lámpák - További termékek megtekintése