Vélemények Rabalux 4571 Leon gyerek fali világítótest, sárga és termékinformációk

Terméknév: Rabalux 4571 Leon gyerek fali világítótest, sárga Gyermek lámpák Rabalux

Termékleírás:  Szemünk különös gondot igényel, ezért a gyerekszobák megvilágítását különös gonddal válasszuk ki. Ezek a gyermeklámpákkifejezetten a legkisebbjeink számára készültek. A motívumokat elsősorban az állatvilág inspirálta. A szórakoztató és izgalmas motívumok lekötik és fejlesztik a gyerekek képzeletét. Ráadásul ezek a lámpatestek megfelelnek a speciális fény- és építési követelményeknek.Meleg fény használata esetén a gyerekszoba népszerű és elegáns részévé válnak. A termék kiegészíthető további lámpatestekkel ugyanazon kollekcióból. Fényforrás kiválasztásakor elegendő ismerniaz E14 aljzat típust. A lámpatest fényforrásait maximum 7 Wattteljesítményig lehet kiválasztani, amelyrea lámpatestet tervezték. Az IP20 védelmi fokozat csak beltéri és száraz helyiségekben való használatotjelent. A lámpa része egy kábelkapcsolóis.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Rabalux 4571 Leon gyerek fali világítótest, sárga mert kedvező ár 3 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek lámpák.

Reviews Rabalux 4571 Leon gyerek fali világítótest, sárga
Termék felülvizsgálata Rabalux 4571 Leon gyerek fali világítótest, sárga

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Rabalux 4571 Leon gyerek fali világítótest, sárga -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Rabalux vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Rabalux 4571 Leon gyerek fali világítótest, sárga és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Rabalux 4571 Leon gyerek fali világítótest, sárga Rabalux

További termékképek, részletesebb leírások Rabalux 4571 Leon gyerek fali világítótest, sárga és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Rabalux, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Rabalux
- code EAN 5998250345710
- a termék kategóriában van Gyermek lámpák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Rabalux 4571 Leon gyerek fali világítótest, sárga Gyermek lámpák
3 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 24.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyermek lámpák Rabalux

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Rabalux 4571 Leon gyerek fali világítótest, sárga) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Rabalux), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5998250345710 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek lámpák - További termékek megtekintése