Vélemények Rabalux 4615 Cupola range csillár és termékinformációk

Terméknév: Rabalux 4615 Cupola range csillár Felfüggeszthető világítótestek Rabalux

Termékleírás: A klasszikus stílusú Rabalux 4615 Cupola range csillár minden beltér centrális megvilágítására alkalmas. Mennyezetre szerelhető, hosszúsága pedig szükség szerint állítható.Műszaki paraméterek: átmérője: 325 mm A függeszték hosszúsága: 900 mm feszültség: 230 V fényforrások száma: 1 a fényforrás teljesítménye: 60 W a lámpa aljzata: E27 fényforrással együtt: nem a lámpa anyaga: műanyag a lámpabúra anyaga: üveg a lámpa színe: fehér IP: 20 energiaosztálya: A++ - E  ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Rabalux 4615 Cupola range csillár mert kedvező ár 2 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Felfüggeszthető világítótestek.

Reviews Rabalux 4615 Cupola range csillár
Termék felülvizsgálata Rabalux 4615 Cupola range csillár

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Rabalux 4615 Cupola range csillár -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Rabalux vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Rabalux 4615 Cupola range csillár és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Rabalux 4615 Cupola range csillár Rabalux

További termékképek, részletesebb leírások Rabalux 4615 Cupola range csillár és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Rabalux, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Rabalux
- code EAN 5998250346151
- a termék kategóriában van Felfüggeszthető világítótestek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Rabalux 4615 Cupola range csillár Felfüggeszthető világítótestek
2 845 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 26.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Felfüggeszthető világítótestek Rabalux

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Rabalux 4615 Cupola range csillár) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Rabalux), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5998250346151 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Felfüggeszthető világítótestek - További termékek megtekintése