Vélemények Rabalux asztali lámpa Ariel 4906 és termékinformációk

Terméknév: Rabalux asztali lámpa Ariel 4906 Asztali lámpák Rabalux

Termékleírás: Stílusos szobába alkalmas kis lámpa, mely bármilyen asztal ékes dísze lehet. Foglalat: E14 1x MAX 40W / krytí IP: IP20. A lámpatest az alábbi energiaosztályú égőkkel kompatibilis: A++, A+, A, B, C, D, E.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Rabalux asztali lámpa Ariel 4906 mert kedvező ár 2 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Asztali lámpák.

Reviews Rabalux asztali lámpa Ariel 4906
Termék felülvizsgálata Rabalux asztali lámpa Ariel 4906

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Rabalux asztali lámpa Ariel 4906 -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Rabalux vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Rabalux asztali lámpa Ariel 4906 és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Rabalux asztali lámpa Ariel 4906 Rabalux

További termékképek, részletesebb leírások Rabalux asztali lámpa Ariel 4906 és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Rabalux, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Rabalux
- code EAN 5998250349060
- a termék kategóriában van Asztali lámpák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Rabalux asztali lámpa Ariel 4906 Asztali lámpák
2 845 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 22.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Asztali lámpák Rabalux

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Rabalux asztali lámpa Ariel 4906) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Rabalux), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5998250349060 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Asztali lámpák - További termékek megtekintése