Vélemények Rafael arkangyal Karácsonyi gyertya és termékinformációk

Terméknév: Rafael arkangyal Karácsonyi gyertya Dekorációs gyertyák

Termékleírás:  Karácsonyi matt gyertya Rafael arkangyal alakjában. Tegye különlegessé vele belső terét, vagy ajándékozza valakinek. Ajándékként a gyertya soha nem okoz csalódást. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Rafael arkangyal Karácsonyi gyertya mert kedvező ár 1 495 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Dekorációs gyertyák.

Reviews Rafael arkangyal Karácsonyi gyertya
Termék felülvizsgálata Rafael arkangyal Karácsonyi gyertya

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Rafael arkangyal Karácsonyi gyertya -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Rafael arkangyal Karácsonyi gyertya és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Rafael arkangyal Karácsonyi gyertya

További termékképek, részletesebb leírások Rafael arkangyal Karácsonyi gyertya és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 495 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8590811817260
- a termék kategóriában van Dekorációs gyertyák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Rafael arkangyal Karácsonyi gyertya Dekorációs gyertyák
1 495 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 26.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Dekorációs gyertyák

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Rafael arkangyal Karácsonyi gyertya) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590811817260 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Dekorációs gyertyák - További termékek megtekintése