Vélemények Rato Case High virágláda, sötétbarna és termékinformációk

Terméknév: Rato Case High virágláda, sötétbarna Virágágyások

Termékleírás: A RATO CASE virágláda hitelesen imitálja a fonott felületet. Önnedvesítõ rendszerrel rendelkezik, mely jelzi a vízszintet. A virágládák magas minõségû, ellenálló mûanyagból készültek. A virágláda magassága 24 cm. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Rato Case High virágláda, sötétbarna mert kedvező ár 8 595 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Virágágyások.

Reviews Rato Case High virágláda, sötétbarna
Termék felülvizsgálata Rato Case High virágláda, sötétbarna

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Rato Case High virágláda, sötétbarna -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Rato Case High virágláda, sötétbarna és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Rato Case High virágláda, sötétbarna

További termékképek, részletesebb leírások Rato Case High virágláda, sötétbarna és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 595 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 5905197795768
- a termék kategóriában van Virágágyások


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Rato Case High virágláda, sötétbarna Virágágyások
8 595 Ft
Az áruk elérhetősége
21.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Virágágyások

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Rato Case High virágláda, sötétbarna) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5905197795768 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Virágágyások - További termékek megtekintése