Vélemények Rato Tubus virágtartó, bézs szín és termékinformációk

Terméknév: Rato Tubus virágtartó, bézs szín Kerti virágcserepek

Termékleírás: A RATO TUBUS borító hitelesen imitálja a fonott felületet, így biztosan különlegessé tesz minden belteret, és kertet. A borítók magasminõségû, ellenálló mûanyagból készültek. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Rato Tubus virágtartó, bézs szín mert kedvező ár 4 545 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kerti virágcserepek.

Reviews Rato Tubus virágtartó, bézs szín
Termék felülvizsgálata Rato Tubus virágtartó, bézs szín

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Rato Tubus virágtartó, bézs szín -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Rato Tubus virágtartó, bézs szín és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Rato Tubus virágtartó, bézs szín

További termékképek, részletesebb leírások Rato Tubus virágtartó, bézs szín és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 545 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 5905197896588
- a termék kategóriában van Kerti virágcserepek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Rato Tubus virágtartó, bézs szín Kerti virágcserepek
4 545 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 22.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kerti virágcserepek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Rato Tubus virágtartó, bézs szín) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5905197896588 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kerti virágcserepek - További termékek megtekintése