Vélemények Reebok Logo Tank Top Ladies és termékinformációk

Terméknév: Reebok Logo Tank Top Ladies Női fitness felsők Reebok

Termékleírás: Reebok Logo Tank Top Ladies Conquer your next workout with the Logo Tank Top from Reebok. Crafted with inbuilt Speedwick technology, this lightweight piece helps to keep you feeling cool and dry for longer. Styled with a muscle back and scooped neckline, it offers you comfort as you wear. A subtle Reebok logo is located to one side of the chest to complete the overall look. > Tank top > Speedwick technology > Lightweight > Scooped neck > Muscle back > Sleeveless > Scooped hemline > Reebok branding > 100% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Reebok Logo Tank Top Ladies mert kedvező ár 11 824 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női fitness felsők.

Reviews Reebok Logo Tank Top Ladies
Termék felülvizsgálata Reebok Logo Tank Top Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Reebok Logo Tank Top Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Reebok vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Reebok Logo Tank Top Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Reebok Logo Tank Top Ladies Reebok

További termékképek, részletesebb leírások Reebok Logo Tank Top Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Reebok, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 824 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Reebok
- code EAN 2656115183305
- a termék kategóriában van Női fitness felsők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Reebok Logo Tank Top Ladies Női fitness felsők
11 824 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női fitness felsők Reebok

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Reebok Logo Tank Top Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Reebok), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2656115183305 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női fitness felsők - További termékek megtekintése