Vélemények Requisite Junior Softshell Jacket és termékinformációk

Terméknév: Requisite Junior Softshell Jacket Sportos dzsekik Requisite

Termékleírás: Requisite Junior Softshell Jacket The Requisite Junior Softshell Jacket is a lightweight, breathable and comfy jacket with a soft fleece lining that will keep your child warm and cosy on those chilly days. This versatile, windproof and durable jacket is a practical addition to your child's wardrobe and thanks to the athletic stretch quality of the softshell material it will keep them happy when they head outdoors, whether they're off to the stables, to school, or playing out with friends. It features a two-way zip front fastening with anti-chafe chin guard, two hand warmer pockets with cosy fleece lining, stand up collar to keep out cold draughts, soft fleece lining for an extra layer of warmth and embroidered Requisite logo for instant brand recognition. > Kids' jacket > Two-way zip front fastening > Softshell fabric - durable, windproof and stretchy > Soft fleece lining > 2 fleece lined hand warmer pockets > Anti-chafe chin guard > Stand up collar > Embroidered logo > 96% polyester, 4% elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Requisite Junior Softshell Jacket mert kedvező ár 6 551 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sportos dzsekik.

Reviews Requisite Junior Softshell Jacket
Termék felülvizsgálata Requisite Junior Softshell Jacket

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Requisite Junior Softshell Jacket -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Requisite vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Requisite Junior Softshell Jacket és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Requisite Junior Softshell Jacket Requisite

További termékképek, részletesebb leírások Requisite Junior Softshell Jacket és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Requisite, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 551 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Requisite
- code EAN 2635015221751
- a termék kategóriában van Sportos dzsekik


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Requisite Junior Softshell Jacket Sportos dzsekik
6 551 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sportos dzsekik Requisite

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Requisite Junior Softshell Jacket) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Requisite), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2635015221751 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sportos dzsekik - További termékek megtekintése