Vélemények Respana hajtató edény, lime és termékinformációk

Terméknév: Respana hajtató edény, lime Virágágyások

Termékleírás:  Ez a hordozható Respana hajtató edény nélkülӧzhetetlen segítség minden kertben. A legegyszerűbb megoldás a nӧvénytermesztéshez a rosszabb éghajlati viszonyokban található területeken. Ez a miniatűr üvegház jó szellőzéssel és nedvességszabályozással nem foglal sok helyet otthonában, és remek kӧrülményeket biztosít palánták termesztéséhez. Méretes edény, falai stabilitása támasztékkal van megerősítve. Kӧnnyű átlátszó fedéllel, szabályozható szellőzőnyílással, amely tӧkéletes mikroklímát biztosít a nӧvényeknek. Védi a nӧvényeket a rovaroktól. A miniatűr üvegháznak rӧvid és hosszú lábai vannak, amelyet az aktuális időjárás és kényelmes munkavégzés szerint állíthat be.   ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Respana hajtató edény, lime mert kedvező ár 12 295 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Virágágyások.

Reviews Respana hajtató edény, lime
Termék felülvizsgálata Respana hajtató edény, lime

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Respana hajtató edény, lime -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Respana hajtató edény, lime és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Respana hajtató edény, lime

További termékképek, részletesebb leírások Respana hajtató edény, lime és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 12 295 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 5905197974316
- a termék kategóriában van Virágágyások


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Respana hajtató edény, lime Virágágyások
12 295 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Virágágyások

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Respana hajtató edény, lime) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5905197974316 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Virágágyások - További termékek megtekintése