Vélemények REVOL Touch rozsdamentes acél szívószál és termékinformációk

Terméknév: REVOL Touch rozsdamentes acél szívószál Drinking Straws & Stirrers REVOL

Termékleírás: A Revol dizájnerei úgy néz ki, sosem unják meg a hétköznapi használati tárgyaink újra definiálását. Klasszikus példája ennek ez az acél szívószál, melynek a legnagyobb előnye, hogy műanyag elődjéhez képest, acélból készül, így annyiszor használhatjuk újra, amennyiszer csak akarjuk, ráadásul még elegáns is. Rozsdamentes acélból gyártott szívószál. Időtálló. Ökologikus. Tisztítható mosogatógépben. A Touch sorozat egyedisége a sokoldalúan használható, különleges és dizájnos megoldásokban rejlik. A sorozat termékeit a francia Revol márka prominens dizájnerei tervezték. A felhasznált alapanyagok változatosak: fa, acél és üveg is szerepel a listán. A termékek kivitelezése a szokásos Revol minőséget hozza, tehát a professzionális gasztronómiában is használhatók.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem kulina.hu ezt ajánlja termék REVOL Touch rozsdamentes acél szívószál mert kedvező ár 1 944 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Drinking Straws & Stirrers.

Reviews REVOL Touch rozsdamentes acél szívószál
Termék felülvizsgálata REVOL Touch rozsdamentes acél szívószál

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a REVOL Touch rozsdamentes acél szívószál -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából REVOL vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket REVOL Touch rozsdamentes acél szívószál és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok REVOL Touch rozsdamentes acél szívószál REVOL

További termékképek, részletesebb leírások REVOL Touch rozsdamentes acél szívószál és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján kulina.hu REVOL, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 944 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó REVOL
- code EAN
- a termék kategóriában van Drinking Straws & Stirrers


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

REVOL Touch rozsdamentes acél szívószál Drinking Straws & Stirrers
1 944 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 18.04.2021
irány a bolt » kulina.hu
Áruk szállítása Drinking Straws & Stirrers REVOL

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat kulina.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (REVOL Touch rozsdamentes acél szívószál) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (REVOL), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértkulina.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.