Vélemények Rock and Rags and Rags Velour Jogging Bottoms Ladies és termékinformációk

Terméknév: Rock and Rags and Rags Velour Jogging Bottoms Ladies Női ruházat Rock and Rags

Termékleírás: Rock and Rags Velour Jogging Bottoms Ladies The Rock and Rags Velour Jogging Bottoms are crafted from ribbed, velvet fabric, with an elasticated waistband and two front pockets for easy wear. > Ladies jogging bottoms > Velour fabric > Ribbed > Elasticated waistband > 2 front open pockets > Open hem > 100% Polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Rock and Rags and Rags Velour Jogging Bottoms Ladies mert kedvező ár 6 698 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női ruházat.

Reviews Rock and Rags and Rags Velour Jogging Bottoms Ladies
Termék felülvizsgálata Rock and Rags and Rags Velour Jogging Bottoms Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Rock and Rags and Rags Velour Jogging Bottoms Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Rock and Rags vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Rock and Rags and Rags Velour Jogging Bottoms Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Rock and Rags and Rags Velour Jogging Bottoms Ladies Rock and Rags

További termékképek, részletesebb leírások Rock and Rags and Rags Velour Jogging Bottoms Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Rock and Rags, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 698 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Rock and Rags
- code EAN 2669436033501
- a termék kategóriában van Női ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Rock and Rags and Rags Velour Jogging Bottoms Ladies Női ruházat
6 698 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női ruházat Rock and Rags

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Rock and Rags and Rags Velour Jogging Bottoms Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Rock and Rags), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2669436033501 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női ruházat - További termékek megtekintése