Vélemények Rock and Rags Rib Top Ladies és termékinformációk

Terméknév: Rock and Rags Rib Top Ladies Női ruházat Rock and Rags

Termékleírás: Striped Rib Top Ladies Update your casual wardrobe with this Ladies Striped Rib Top by Rock and Rags. It is perfect for everyday wear thanks to a long sleeve design and soft cotton construction, while a split hem allows for greater movement. The look is completed with coloured trims and a striped design. > Ladies top > Long sleeves > Crew neck > Soft cotton construction > Split hem > Coloured trims > Striped design > 100% cotton > Machine wash at 40 degrees... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Rock and Rags Rib Top Ladies mert kedvező ár 5 357 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női ruházat.

Reviews Rock and Rags Rib Top Ladies
Termék felülvizsgálata Rock and Rags Rib Top Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Rock and Rags Rib Top Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Rock and Rags vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Rock and Rags Rib Top Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Rock and Rags Rib Top Ladies Rock and Rags

További termékképek, részletesebb leírások Rock and Rags Rib Top Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Rock and Rags, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 357 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Rock and Rags
- code EAN 2655176223906
- a termék kategóriában van Női ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Rock and Rags Rib Top Ladies Női ruházat
5 357 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női ruházat Rock and Rags

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Rock and Rags Rib Top Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Rock and Rags), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2655176223906 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női ruházat - További termékek megtekintése