Vélemények Rozmár napvédő, piros, 2 db és termékinformációk

Terméknév: Rozmár napvédő, piros, 2 db Egyéb auto-moto kiegészítők

Termékleírás: Szerezze be Ön is az autójába ezt a praktikus napellenzőt aranyos sárgarépa-mintával, amely megvédi gyermekeit az éles napfénytől. Egyszerűen rögzítse fel az autóablakra, gyermekeit pedig nemcsak a naptól, hanem az autó belsejében emelkedő hőmérséklettől is megvédheti. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Rozmár napvédő, piros, 2 db mert kedvező ár 745 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Egyéb auto-moto kiegészítők.

Reviews Rozmár napvédő, piros, 2 db
Termék felülvizsgálata Rozmár napvédő, piros, 2 db

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Rozmár napvédő, piros, 2 db -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Rozmár napvédő, piros, 2 db és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Rozmár napvédő, piros, 2 db

További termékképek, részletesebb leírások Rozmár napvédő, piros, 2 db és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 745 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8719202179965
- a termék kategóriában van Egyéb auto-moto kiegészítők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Rozmár napvédő, piros, 2 db Egyéb auto-moto kiegészítők
745 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Egyéb auto-moto kiegészítők

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Rozmár napvédő, piros, 2 db) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8719202179965 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Egyéb auto-moto kiegészítők - További termékek megtekintése