Vélemények Rózsa művirág csokor, bézs és termékinformációk

Terméknév: Rózsa művirág csokor, bézs Virágzó növények

Termékleírás:  Ha szereti a virágzó növényeket, de nem túl sikeres a termesztésükben, ez a műrózsa 10 ágával az ideális megoldás az Ön számára. Felvillanyozza még a háztartás sötétebb sarkait is és évekig gyönyörködhet benne anélkül, hogy gondoskodnia kellene róla.   Az egyes virágok mérete 2-4 cm. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Rózsa művirág csokor, bézs mert kedvező ár 1 345 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Virágzó növények.

Reviews Rózsa művirág csokor, bézs
Termék felülvizsgálata Rózsa művirág csokor, bézs

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Rózsa művirág csokor, bézs -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Rózsa művirág csokor, bézs és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Rózsa művirág csokor, bézs

További termékképek, részletesebb leírások Rózsa művirág csokor, bézs és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 345 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Virágzó növények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Rózsa művirág csokor, bézs Virágzó növények
1 345 Ft
Az áruk elérhetősége
30.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Virágzó növények

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Rózsa művirág csokor, bézs) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Virágzó növények - További termékek megtekintése