Vélemények Rózsa tányéralátét, 33 x 45 cm és termékinformációk

Terméknév: Rózsa tányéralátét, 33 x 45 cm Teríték alátétek

Termékleírás: Az alátét határozottan nem hiányozhat egyetlen étkezőasztalról sem. Ráadásul egyidejűleg ízléses és praktikus. Ezáltal garantáltan megvéd minden asztalt a sérüléstől és a szennyeződésektől, mindemellett új megjelenést is kölcsönöz az étkezőnek. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Rózsa tányéralátét, 33 x 45 cm mert kedvező ár 745 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Teríték alátétek.

Reviews Rózsa tányéralátét, 33 x 45 cm
Termék felülvizsgálata Rózsa tányéralátét, 33 x 45 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Rózsa tányéralátét, 33 x 45 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Rózsa tányéralátét, 33 x 45 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Rózsa tányéralátét, 33 x 45 cm

További termékképek, részletesebb leírások Rózsa tányéralátét, 33 x 45 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 745 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8595556431450
- a termék kategóriában van Teríték alátétek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Rózsa tányéralátét, 33 x 45 cm Teríték alátétek
745 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Teríték alátétek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Rózsa tányéralátét, 33 x 45 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595556431450 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Teríték alátétek - További termékek megtekintése