Vélemények Salem asztali lámpa, fehér-szürke, és termékinformációk

Terméknév: Salem asztali lámpa, fehér-szürke, Asztali lámpák Rabalux

Termékleírás: Modern kialakítású Salem kerámia asztali lámpa, amely illeszkedik bármilyen környezetbe. A lámpa állványa érdekes kövekre emlékeztető megjelenésű, mely elegáns külsőt kölcsönöz neki. A kapcsoló a vezetéken található... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Salem asztali lámpa, fehér-szürke, mert kedvező ár 5 545 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Asztali lámpák.

Reviews Salem asztali lámpa, fehér-szürke,
Termék felülvizsgálata Salem asztali lámpa, fehér-szürke,

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Salem asztali lámpa, fehér-szürke, -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Rabalux vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Salem asztali lámpa, fehér-szürke, és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Salem asztali lámpa, fehér-szürke, Rabalux

További termékképek, részletesebb leírások Salem asztali lámpa, fehér-szürke, és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Rabalux, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 545 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Rabalux
- code EAN 5998250349480
- a termék kategóriában van Asztali lámpák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Salem asztali lámpa, fehér-szürke,  Asztali lámpák
5 545 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Asztali lámpák Rabalux

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Salem asztali lámpa, fehér-szürke, ) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Rabalux), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5998250349480 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Asztali lámpák - További termékek megtekintése