Vélemények Salomon Pearl Ski Helmet Ladies és termékinformációk

Terméknév: Salomon Pearl Ski Helmet Ladies Bukósisak Salomon

Termékleírás: Salomon Pearl Ski Helmet Ladies The Ladies Salomon Pearl Ski Helmet has been crafted with Thin Shell technology that gives the helmet extra durability while making for a sleeker profile and a lighter fee while the EPS 4D technology improves the safety of the helmet and the customer dial system allows for a custom, snug fit, completed with the Salomon branding to the front. > Ladies ski helmet > Thin Shell technology > EPS 4D technology > Custom dial system > Airflow ventilation > Clip fastening > Salomon branding... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Salomon Pearl Ski Helmet Ladies mert kedvező ár 19 886 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Bukósisak.

Reviews Salomon Pearl Ski Helmet Ladies
Termék felülvizsgálata Salomon Pearl Ski Helmet Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Salomon Pearl Ski Helmet Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Salomon vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Salomon Pearl Ski Helmet Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Salomon Pearl Ski Helmet Ladies Salomon

További termékképek, részletesebb leírások Salomon Pearl Ski Helmet Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Salomon, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 19 886 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Salomon
- code EAN 2407103010109
- a termék kategóriában van Bukósisak


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Salomon Pearl Ski Helmet Ladies Bukósisak
19 886 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Bukósisak Salomon

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Salomon Pearl Ski Helmet Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Salomon), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2407103010109 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Bukósisak - További termékek megtekintése