Vélemények Salomon Rise Ski Pants Ladies és termékinformációk

Terméknév: Salomon Rise Ski Pants Ladies Modern és elegáns ruha Salomon

Termékleírás: Salomon Rise Ski Pants Ladies These Ladies Salomon Rise Ski Pants have been developed with AdvancedSkin Dry technology which means that these ski pants have a waterproof and breathability rating of 10km whilst the AdvancedSkin Warm offers the insulation needed to keep you warm and the regular fit ensures you can move freely on the slopes. > Ladies Ski Pants > Button and clasp fastening > AdvancedSkin Dry > AdvancedSkin Warm > Regular fit > 3 Zipped pockets > Salomon branding > Bottom/Padding: 100% Polyester, Lining: 100% Nylon... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Salomon Rise Ski Pants Ladies mert kedvező ár 14 774 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Salomon Rise Ski Pants Ladies
Termék felülvizsgálata Salomon Rise Ski Pants Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Salomon Rise Ski Pants Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Salomon vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Salomon Rise Ski Pants Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Salomon Rise Ski Pants Ladies Salomon

További termékképek, részletesebb leírások Salomon Rise Ski Pants Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Salomon, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 14 774 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Salomon
- code EAN 2404016223107
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Salomon Rise Ski Pants Ladies Modern és elegáns ruha
14 774 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Salomon

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Salomon Rise Ski Pants Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Salomon), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2404016223107 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése