Vélemények Salomon Team Ski Socks Girls és termékinformációk

Terméknév: Salomon Team Ski Socks Girls Modern és elegáns ruha Salomon

Termékleírás: Salomon Team Ski Socks Girls Keep warm on the slopes with these Salomon Team Ski Socks. Crafted in an elasticated construction, these socks feature a specially shaped welt, elasticated ankle support, full terry cushioning and are complete with Salomon branding. > Ski socks > Elasticated construction > Specially shaped welt > Elasticated ankle support > Full terry cushioning > Knee high > Salomon branding > 49% acrylic, 28% polyamide, 21% wool, 2% elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Salomon Team Ski Socks Girls mert kedvező ár 5 165 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Salomon Team Ski Socks Girls
Termék felülvizsgálata Salomon Team Ski Socks Girls

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Salomon Team Ski Socks Girls -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Salomon vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Salomon Team Ski Socks Girls és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Salomon Team Ski Socks Girls Salomon

További termékképek, részletesebb leírások Salomon Team Ski Socks Girls és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Salomon, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 165 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Salomon
- code EAN 2401077190409
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Salomon Team Ski Socks Girls Modern és elegáns ruha
5 165 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Salomon

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Salomon Team Ski Socks Girls) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Salomon), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2401077190409 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése