Vélemények Sencor SBL 7070GG smoothie mixer, zöld és termékinformációk

Terméknév: Sencor SBL 7070GG smoothie mixer, zöld Smoothie készítők Sencor

Termékleírás:  A rendkívüli, 800 W-s teljesítményfelvételű automatikus smoothie mixer akár 100%-kal több energiát biztosít, mint a hagyományos smoothie mixerek.   A készülék multiciklonos hatást fejt ki a keverés során, a tartály és a kések egyedülálló kialakításának köszönhetően. A termék egy további előnye az ütésálló TRITAN anyagból készült tartályok az amerikai Eastman gyártótól, amelyek nem tartalmaznak BPA-t. A 0,6 l térfogatú tartályokat sportolókkal együttműködésben tervezték, alkalmasak edzéshez, kerékpárra és ideálisan illeszkednek az autós pohártartókba is.   Műszaki paraméterek: Új, igazán sportos smoothie palack biztonsági fedéllel és karabinerrel a kényelmes hordozáshoz, a nem kívánt kinyitódás kockázata nélkül. SOFT 45 sec program - a lágy gyümölcsökhöz/zöldségekhez, mint például az eper, paradicsom, stb. HARD 60 sec program - a kemény gyümölcsökhöz/zöldségekhez, mint például az ananász és sárgarépa. Automatikus leállítás a program befejezését követően (nincs szükség a kapcsoló tartására a keverés során) Hat kiváló minőségű, titánréteggel bevont, rozsdamentes acélból készült, kivehető penge. Integrált biztonsági mechanizmus és csúszásgátló lábak biztosítják a maximális biztonságot a használat során. Kitűnő stabilitás az újonnan kialakított szívócsészéknek köszönhetően.   A csomagolás részét képezik a mixertesten kívül az alábbiak is: 2 db TRITAN sportpalack 2 db egyedülálló sportfedél, biztonsági zárral ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Sencor SBL 7070GG smoothie mixer, zöld mert kedvező ár 15 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Smoothie készítők.

Reviews Sencor SBL 7070GG smoothie mixer, zöld




Termék felülvizsgálata Sencor SBL 7070GG smoothie mixer, zöld

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sencor SBL 7070GG smoothie mixer, zöld -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Sencor vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sencor SBL 7070GG smoothie mixer, zöld és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.



tulajdonságok Sencor SBL 7070GG smoothie mixer, zöld Sencor

További termékképek, részletesebb leírások Sencor SBL 7070GG smoothie mixer, zöld és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Sencor, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 15 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Sencor
- code EAN 8590669243129
- a termék kategóriában van Smoothie készítők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sencor SBL 7070GG smoothie mixer, zöld Smoothie készítők
15 995 Ft
Az áruk elérhetősége
27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu




Áruk szállítása Smoothie készítők Sencor

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sencor SBL 7070GG smoothie mixer, zöld) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Sencor), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669243129 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Smoothie készítők - További termékek megtekintése