Vélemények Sencor SBS 7000 Személymérleg és termékinformációk

Terméknév: Sencor SBS 7000 Személymérleg Diagnosztikai mérlegek Sencor

Termékleírás:  Ön is az egészséges életmód rajongója? Akkor nem hiányozhat otthonából ez a személymérleg. A tömegen kívül méri a testzsírszintet, vízháztartást és az izomtömeget. Auto-On funkcióval – automatikus bekapcsolás a mérlegre történő felállás után. A testzsírszint grafikus megjelenítése (4 szint). A készülék 8 személy alapadatait képes memorizálni, a személy azonosítása automatikus. Beállítható nem, az életkor 6 - 100 év, a magasság 80 - 120 cm között állítható be. A választható mértékegységek – kg/lb. Érintőkapcsolók. Nagyméretű 6,1 x 5,9 cm-es inverz LCD kijelző kék háttérfénnyel. Speciális üzemmód beállításának lehetősége az aktív sportolók számára. Elemlemerülés és túlterhelés kijelzése. Használat után a készülék automatikusan kikapcsol. Az üvegfelület edzett biztonsági üvegből készült, így egyszerűen tisztítható és az eltörés esélye is alacsonyabb. 4 AAA 1,5V elem segítségével működik, amelyek a csomagolás részét képezik. -        Testzsír mérési tartomány: 3% - 50% (0,1% mértékegység) -        Vízháztartás mérési tartomány: 25% - 75% (0,1% mértékegység) -        Izomtömeg mérési tartomány: 25% - 75% (0,1% mértékegység) -        Karakterméret a kijelzőn: 26 mm ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Sencor SBS 7000 Személymérleg mert kedvező ár 11 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Diagnosztikai mérlegek.

Reviews Sencor SBS 7000 Személymérleg
Termék felülvizsgálata Sencor SBS 7000 Személymérleg

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sencor SBS 7000 Személymérleg -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Sencor vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sencor SBS 7000 Személymérleg és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sencor SBS 7000 Személymérleg Sencor

További termékképek, részletesebb leírások Sencor SBS 7000 Személymérleg és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Sencor, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Sencor
- code EAN 8590669085781
- a termék kategóriában van Diagnosztikai mérlegek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sencor SBS 7000 Személymérleg Diagnosztikai mérlegek
11 695 Ft
Az áruk elérhetősége
30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Diagnosztikai mérlegek Sencor

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sencor SBS 7000 Személymérleg) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Sencor), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669085781 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.