Vélemények Sencor SCW 3001YL ablakporszívó és termékinformációk

Terméknév: Sencor SCW 3001YL ablakporszívó Ablaktörlők Sencor

Termékleírás:  Az akkumulátoros porszívó ablaklehúzóval időt és energiát takarít meg. A porszívó biztosítja a zökkenőmentes működést, miközben alacsony a súlya. Akkumulátoros működésének köszönhetően maximális mozgásteret biztosít. Nem hagy semmilyen szennyeződést vagy lerakódást. A víztartály térfogata 200 ml. A porszívó üzemelési ideje 20 perc (kb. 50 ablak). További előnyei a töltésjelző, az ergonomikus fogantyú és az alacsony zajszint. Az ablaktisztító mop kiváló segítség az ablakok és üvegfelületek mosásánál. Sima felületek tisztítására tervezett speciális anyagból készült. Az intelligens permetezőnek köszönhetően a kéz nem kerül érintkezésbe piszkos vízzel. A funkcionalitás minden szögben biztosítja a zavartalan munkavégzést. Felhasználás: minden sima felület ablakok tükrök zuhanyfalak burkolt falak üveg bútorok kirakatok Műszaki paraméterek: 3,6 V Li-Ion akkumulátor az akkumulátor töltési ideje : 4 óra az akkumulátor működési ideje: 20 perc a szívófej munkaszélessége: 280 mm a piszkos víz-tartály térfogata: 100 ml a permetezőedény térfogata: 200 ml súlya az akkumulátorral együtt: 770 g frekvencia: 50/60 Hz feszültség: 100-240 V ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Sencor SCW 3001YL ablakporszívó mert kedvező ár 12 295 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Ablaktörlők.

Reviews Sencor SCW 3001YL ablakporszívó
Termék felülvizsgálata Sencor SCW 3001YL ablakporszívó

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sencor SCW 3001YL ablakporszívó -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Sencor vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sencor SCW 3001YL ablakporszívó és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sencor SCW 3001YL ablakporszívó Sencor

További termékképek, részletesebb leírások Sencor SCW 3001YL ablakporszívó és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Sencor, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 12 295 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Sencor
- code EAN 8590669212323
- a termék kategóriában van Ablaktörlők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sencor SCW 3001YL ablakporszívó Ablaktörlők
12 295 Ft
Az áruk elérhetősége
02.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Ablaktörlők Sencor

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sencor SCW 3001YL ablakporszívó) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Sencor), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669212323 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Ablaktörlők - További termékek megtekintése