Vélemények Sencor SFD 2105WH gyümölcsaszaló, fehér és termékinformációk

Terméknév: Sencor SFD 2105WH gyümölcsaszaló, fehér Gyümölcs szárítógépek Sencor

Termékleírás: A gyümӧlcsaszaló alapfelszerelésében 5 darab szárító szita található. A szárító sziták kivitele meggátolja a penészesedést, és optimalizálja a levegő áramlását. A beépített ventilátor biztosítja a szárítási folyamat egyenletességét minden szinten. Az átlátszó fedélen és a szitákon keresztül szemmel követhető a szárítás folyamata. A gyümӧlcsaszalóban készíthet például: -       szárított gyümölcs (alma, szilva, sárgabarack, banán stb. )  -       mazsola  -       szárított leveszöldség  -       szárított paradicsom  -       szárított fűszernövények  -       gyógyteák (menta, hársfavirág, kamilla stb. )  -       szárított gomba  -       szárított narancs (díszítéshez)  -       szárított tökmag  -       szárított virágszirmok (illatosító keverékekhez) -       szárított hús -       szárított hal Technikai leírás és jellemzők: -       Helytakarékos üzemeltetés, kevesebb szita használatával (egy szitával is használható) -       A szárító szita átmérője: 33 cm -       A szárító hasznos magassága: 1,3 cm -       A szárító sziták és a fedél a mosogatógépben is tisztítható -       Az üzemelést jelző lámpával ellátott főkapcsoló -       Túlmelegedés elleni védelem -       Hálózati vezeték hossza: 0,8 m -       Méretek: magassság 19,5 cm –tól 23,5 cm -ig -       Feszültség és frekvencia: 220-240 V, 50 Hz ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Sencor SFD 2105WH gyümölcsaszaló, fehér mert kedvező ár 11 345 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyümölcs szárítógépek.

Reviews Sencor SFD 2105WH gyümölcsaszaló, fehér
Termék felülvizsgálata Sencor SFD 2105WH gyümölcsaszaló, fehér

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sencor SFD 2105WH gyümölcsaszaló, fehér -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Sencor vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sencor SFD 2105WH gyümölcsaszaló, fehér és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sencor SFD 2105WH gyümölcsaszaló, fehér Sencor

További termékképek, részletesebb leírások Sencor SFD 2105WH gyümölcsaszaló, fehér és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Sencor, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 345 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Sencor
- code EAN 8590669215027
- a termék kategóriában van Gyümölcs szárítógépek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sencor SFD 2105WH gyümölcsaszaló, fehér Gyümölcs szárítógépek
11 345 Ft
Az áruk elérhetősége
02.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyümölcs szárítógépek Sencor

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sencor SFD 2105WH gyümölcsaszaló, fehér) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Sencor), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669215027 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyümölcs szárítógépek - További termékek megtekintése