Vélemények Sencor SFR 3220WH forrólevegős fritőz és termékinformációk

Terméknév: Sencor SFR 3220WH forrólevegős fritőz Olajsütők Sencor

Termékleírás:  A forrólevegős fritőz a sütés hagyományos módjának egészséges alternatívája. Olajmentes sütési rendszerrel dolgozik. A különleges levegőáramlásnak köszönhetően az elkészítendő élelmiszerek egyenletesen sülnek. A szagok korlátozása érdekében légszűrővel van ellátva. Műszaki paraméterek és specifikációk: a sütőkosár térfogata 2,6 l gyors felmelegedés 3 perc alatt idő kapcsoló 30 percig hangos figyelmeztetéssel hőmérséklet-beállítási tartomány 80°C - 200°C a szagok korlátozása működéskijelző biztonsági zár, megakadályozza a kosár akaratlan eltávolítását kiemelhető sütőkosár tapadásmentes felülettel a könnyű tisztítás érdekében automatikus kikapcsolás a felület érintéskor hideg vaskos dizájn ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Sencor SFR 3220WH forrólevegős fritőz mert kedvező ár 23 989 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Olajsütők.

Reviews Sencor SFR 3220WH forrólevegős fritőz
Termék felülvizsgálata Sencor SFR 3220WH forrólevegős fritőz

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sencor SFR 3220WH forrólevegős fritőz -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Sencor vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sencor SFR 3220WH forrólevegős fritőz és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sencor SFR 3220WH forrólevegős fritőz Sencor

További termékképek, részletesebb leírások Sencor SFR 3220WH forrólevegős fritőz és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Sencor, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 23 989 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Sencor
- code EAN 8590669213269
- a termék kategóriában van Olajsütők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sencor SFR 3220WH forrólevegős fritőz Olajsütők
23 989 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Olajsütők Sencor

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sencor SFR 3220WH forrólevegős fritőz) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Sencor), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669213269 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.