Vélemények Sencor SHD 6505VT Hajszárító diffúzorral és termékinformációk

Terméknév: Sencor SHD 6505VT Hajszárító diffúzorral Hajszárítók Sencor

Termékleírás: Szereti a dús frizurát, de a hagyományos hajszárítókkal nem sikerül elérnie a kért eredményt? Akkor rendelje meg ezt a diffúzorral felszerelt készüléket, amely nagy segítség lesz ebben. Két teljesítményfokozatból választhat – lágy,vagy gyors szárítás. Légáramlat-szűkítővel és hideg levegő gombbal. Az akasztófülnek köszönhetően bárhol felakaszthatja. Gumizott védőfelület a karcolódások ellen.  ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Sencor SHD 6505VT Hajszárító diffúzorral mert kedvező ár 3 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Hajszárítók.

Reviews Sencor SHD 6505VT Hajszárító diffúzorral
Termék felülvizsgálata Sencor SHD 6505VT Hajszárító diffúzorral

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sencor SHD 6505VT Hajszárító diffúzorral -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Sencor vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sencor SHD 6505VT Hajszárító diffúzorral és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sencor SHD 6505VT Hajszárító diffúzorral Sencor

További termékképek, részletesebb leírások Sencor SHD 6505VT Hajszárító diffúzorral és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Sencor, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Sencor
- code EAN 8590669111381
- a termék kategóriában van Hajszárítók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sencor SHD 6505VT Hajszárító diffúzorral Hajszárítók
3 695 Ft
Az áruk elérhetősége
01.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Hajszárítók Sencor

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sencor SHD 6505VT Hajszárító diffúzorral) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Sencor), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669111381 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Hajszárítók - További termékek megtekintése