Vélemények Sencor SHI 131GD Hajvasaló és termékinformációk

Terméknév: Sencor SHI 131GD Hajvasaló Hajvasalók Sencor

Termékleírás: A hajvasalás a mindennapi szépítkezés egyik szokásos része. A hajvasaló kombinált kerámia-turmalin technológiával van ellátva a maximális hajsimító hatásért. PTC technológiájának köszönhetően a simítófelületek gyorsan felmelegednek a 200 °C-os munkahőmérsékletre. Speciális lebegő simítófelület a haj meghúzásának elkerülésére - miközben nem igényel erős nyomást, mint a hagyományos, rögzített simítófelülettel ellátott hajvasalók. Simítófelületek mérete: 90 x 24 mm. LED működésjelző. 360° forgó kábel az összegabalyodás, illetve megtörés ellen.     ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Sencor SHI 131GD Hajvasaló mert kedvező ár 3 095 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Hajvasalók.

Reviews Sencor SHI 131GD Hajvasaló
Termék felülvizsgálata Sencor SHI 131GD Hajvasaló

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sencor SHI 131GD Hajvasaló -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Sencor vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sencor SHI 131GD Hajvasaló és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sencor SHI 131GD Hajvasaló Sencor

További termékképek, részletesebb leírások Sencor SHI 131GD Hajvasaló és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Sencor, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 095 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Sencor
- code EAN 8590669128112
- a termék kategóriában van Hajvasalók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sencor SHI 131GD Hajvasaló Hajvasalók
3 095 Ft
Az áruk elérhetősége
30.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Hajvasalók Sencor

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sencor SHI 131GD Hajvasaló) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Sencor), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669128112 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Hajvasalók - További termékek megtekintése